Obertes les inscripcions presencials a la Cursa Popular del Carrer Nou

Inscripcions presencials Cursa Carrer Nou 2014

Girona, 13 d’octubre de 2014 – Gironins, corredors, aficionats i amics de Càritas i de Girona Centre, aquesta tarda hem obert les inscripcions presencials a les curses de 10 i 5 km i a la caminada solidària! ja és obert l’estand de l’organització, ubicat al carrer Nou. Hi serà al vostre servei des d’avui dilluns 13 i fins el dijous 16 d’octubre, de 17.00 a 20.00 hores, i divendres 17 i dissabte 18 d’octubre, de 10.00 a 14:00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. El preu d’inscripció de la prova de 10 km és de 12 euros, i 10 euros el de la cursa de 5 km.

caritas_carrer_nou

La inscripció a la caminada popular també es pot realitzar presencialment els mateixos dies i a les mateixes hores a la carpa de Càritas Diocesana de Girona que estarà també ubicada també al carrer Nou com a punt informatiu i com a part de la campanya#CorreAturalaPobresa. Per la seva banda, el GEiEG facilitarà la inscripció al soci a les tres instal·lacions de l’entitat esportiva, amb preus especials per als socis i membres de la secció d’atletisme.

Les inscripcions de les curses infantils estan centralitzades a la botiga Intersport Akilia, del carrer Figuerola de Girona i el preu d’inscripció és de 5 euros.