Cartell de luxe i confiança en batre rècord de participació

Girona, 17 d’octubre de 2014 – Amb la confiança de batre record de participació, els organitzadors i col·laboradors de la present edició de la Cursa Popular del Carrer Nou, mantindran les inscripcions presencials obertes fins dissabte de 10.00 a 14:00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Igualment les inscripcions a les curses infantils es podran realitzar fins demà a la botiga Interesport Akilia (C. Figuerola). La Cursa Popular del Carrer Nou se celebrarà aquest diumenge sota el lema “Corre, atura la pobresa”, a favor de Càritas Diocesana de Girona, i l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, donarà el tret de sortida

AmbaixadorsIMG_3067

Avui a les sis de la tarda, l’organització de la Cursa del Carrer Nou, Càritas i el GEiEG han comptat amb ambaixadors d’excepció, l’Àngel Mullera i en Marc Pinsach, que han volgut lluir la samarreta de la Cursa 2014, al carrer Nou, com a mostra de suport a aquesta edició solidària. L’atleta Àngel Mullera (Lloret de Mar) és medalla de bronze europea 2014 (Zurich) als 3000 mil obstacles, i l’esquiador de muntanya Marc Pinsach (Cassà de la Selva) és campió de la copa catalana d’Ultra resistència 2014, integrant de l’equip de l’èlit de la Federació Catalana d’Esports, copa del món d’esquí de muntanya i habitual del TOP 10.

Cartell de luxe 2014

Els organitzadors de la tradicional prova popular, que promou l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, han confirmat la inscripció de corredors d’excepció, entre els quals s’hi troben José Luis Blanco (LA SANSI), Enrique Luque (RIOS RUNNING TEAM), Toti Bes (NABES TEAM), Edgar Sumskis (LA SANSI), Artur Roig (TR ESPORTS PARRA) i segurament, també, en Jamal Oumrim. Podria estar en joc el record de la prova de 10 km en 30’42” aconseguit per en Blanco l’any 2012.

De moment, les inscripcions a data d’avui, més de mil, superen en número les registrades l’any passat a dos dies de la cursa (900). El bon temps i el caràcter solidari de la present edició  fa pensar que es batrà record de participació. La caminada solidària a favor de Càritas ja compta amb un centenar d’inscrits.

Nova organització en el lliurament dels premis

El lliurament de premis, a càrrec de les autoritats de la ciutat i dels representants de les empreses patrocinadores i implicades en l’organització, es farà per primera vegada en dos espais i hores diferents. El Lliurament de premis als 10 primers classificats (categoria femenina

i masculina) de la cursa dels 5 km i el premi a les escoles es farà al carrer Nou, cap a les 10.15 hores; i el lliurament de premis als 10 primers classificats (categoria femenina i masculina) de la cursa dels 10 km i premi especial als participants de més edat, l’Antoni Juliol, més els sortejos, es duran a terme a la plaça Josep Pla, cap a les 11.30 hores.

Entre d’altres d’activitats, hi haurà una masterclass de Zumba, a càrrec del ballarí grupista Joan Abel Fayet, organitzada pel GEiEG, i un punt d’informació de Càritas Diocesana de Girona.

Els participants amb classificació podran conèixer la seva marca personal per Internet a  www.gironacentre.org i a www.cursacarrernou.cat.