24 DE NOVEMBRE, NOVA DATA PER LA 41a CURSA DEL CARRER NOU!

Els horaris i les distàncies es mantenen.

Inscrits per Internet

  • Rebreu un correu electrònic que us informarà de les opcions disponibles per a obtenir el reembors de l’import pagat si no podeu assistir a la cursa. Teniu de plaç fins el proper dilluns 28 d’octubre a les 00:00h. Qualsevol inscripció que no sigui anul·lada en aquest plaç, s’entendrà com a vàlida per assistir a la cursa el 24/11/2019.
  • Les inscripcions per internet continuen obertes fins el proper divendres 22 de novembre a les 20h.

Inscrits presencials

  • Els inscrits que haguéssiu formalitzat la inscripció presencialment, rebreu un correu electrònic, i si no podeu assistir a la cursa, haureu de respondre indicant que fareu la devolució del dorsal, xip i bossa obsequi en els dies indicats (21, 22 o 23 de Novembre). Teniu de plaç fins el proper dilluns 28 d’octubre a les 00:00h. Qualsevol inscripció que no sigui anul·lada en aquest plaç, s’entendrà com a vàlida per assistir a la cursa el 24/11/2019.
  • Les inscripcions presencials seran el dijous 21 de novembre (de 17h a 20h), i el divendres i dissabte, 22 i 23 de novembre, en horari de 10h a 14h i de 17h a 20h, a l’estand de l’organització situat al mateix Carrer Nou.

➡️ Seguim fent inscripcions online
➡️ Ja teniu penjats els horaris de les noves dates per a les inscripcions presencials