Caminada solidària

El  diumenge 21 d’octubre participa-hi i col·labora! 

Aquest any es portarà a terme la 5ena edició de la Caminada Solidària amb col·laboració de Rotary Club Girona.

La caminada, sense límit en el nombre de participants, sortirà a les 12.15 des de la Plaça Constitució i tindrà un recorregut d’uns 5 kms. Hi poden participar totes les persones sense límit d’edat.

La inscripció és obligatòria i el preu és 8€ per als adults (dels quals 5€ de cada inscripció es destinaran al Rotary Club Girona). Es pot fer online o presencialment al carrer Nou. Tots els inscrits tindran dret a la samarreta commemorativa i a l’avituallament situat a la Plaça Josep Pla.

Inscripcions online a la Caminada Solidària

Les inscripcions es poden fer online aquí i podran recollir la samarreta a l’estand d’inscripcions del mateix Carrer nou el dissabte 20 d’octubre de 10h a 14h i de 17h a 20h (atenció: únicament els residents de fora de l’àrea metropolitana de Girona podran recollir la samarreta el mateix diumenge dia 21 a la plaça Josep Pla de 8:00 a 11:00h).

Inscripcions presencials a la Caminada Solidària

Les inscripcions presencials es podran fer a l’estand del Rotary Club situat al Carrer Nou de Girona del 15 al 20 d’octubre en els següents horaris.

  • de dilluns 15 a dijous 18 d’octubre de 17h a 20h
  • divendres 19 i dissabte 20 d’octubre de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Recorregut de la Caminada Solidària

El seu recorregut s’ha renovat i amplicat: sortida de la Plaça Constitució – carrer Francesc Eiximenis – carrer Anselm Clavé – carrer Santa Clara – Pont de Pedra – Pl. del Vi – C. Ciutadans – Pl. de l’Oli – C. Cort Reial – C. de les Ballesteries – C. Calderers – Pl. de St. Feliu – C. de la Barca – C. Bellaire – Pda. del Rei Martí – Pl. de la Catedral – Pda. de la Catedral – Pl. dels Lledoners – C. Alemanys – Pl. de Sant Domènec – C. Ferreter i Mora – Pg. Fora Muralla – Jardins de la Muralla – Pl. Catalunya – Pont de Pedra – C. Santa Clara – Plaça Independència – Passeig Canalejas – C. Barengué Carnicer – Av Ramon Folch – Av Jaume Primer – C. Francesc Eiximenis – Pl Josep Pla.

ATENCIÓ: Cal tenir present que per la caminada no es tanca el trànsit i els caminadors han de respectar la normativa de circulació. No poden obstruir les vies de circulació obertes al trànsit i han de deixar pas als vehicles.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit si per causes extremes fos necessari.

Serveis a l’arribada

Avituallament d’aigua, degustació de begudes i productes a la Plaça Josep Pla.

Zona de recuperació a la mateixa Plaça Josep Pla.

Assistència sanitària

Per tot el circuit amb ambulància situada a l’arribada: Servei Sanitari La Selva

Orientacions saludables

Considerem convenient que tot participant se sotmeti, prèviament, a un reconeixement mèdic adequat que permeti valorar les seves aptituds. Creiem que això és absolutament necessari per a tothom que prengui part a l’ activitat atlètica que proposem i a més creiem que és absolutament necessari en persones amb antecedents de malalties cardiorespiratòries, articulars, metabòliques, hipertensives, etc…o bé en persones sedentàries o d’ edat superior als cinquanta anys.

NOTA: Podeu descarregar-vos el reglament aquí