Informació General 2022

La 43a Cursa Popular del Carrer NouGIRONA CENTRE EIX COMERCIAL- se celebrarà el diumenge 16 d’octubre de 2022. La sortida i arribada tindrà lloc al Carrer Nou de Girona.

S’organitza una cursa de 10Km, una cursa de 5Km, una milla Urbana dividida en categories, i dues curses infantils.

Un cop acabada la seva respectiva cursa, cada participant rebrà una bossa amb els productes d’avituallament.

EL DORSAL i XIP

 • Per participar a les curses de 10 Kms. i 5 Kms, i les Milles. és obligatori l’ús del dorsal i xip lliurat per l’organització. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. Cap altre xip servirà.
 • Els dorsals i xips són diferents per a les dues curses i intransferibles de l’una a l‘altra.
 • L’ús del xip i el dorsal permet tenir accés a la informació del temps realitzat. Per a un correcte funcionament, el dorsal s’ha de fixar a la samarreta a l’alçada de la panxa i de forma molt visible.
 • El dorsal xip s’haurà de recollir en els dies i horaris que estableixi l’organització. El fet de no retirar el dorsal i la bossa del corredor en els dies establerts significa la renúncia als mateixos.
 • És responsabilitat única i exclusiva del corredor no perdre el dorsal i/o el xip.
 • Al finalizar la cursa, els participants a les curses de 10 i 5 Km i Milla podran conèixer la seva marca personal i també el mateix diumenge per internet a www.eossud.com i a partir del dilluns a www.cursacarrernou.cat
 • El termini per presentar reclamacions sobre qüestions tècniques i organitzatives relacionades amb la cursa s’acaba 30 minuts després de publicar els resultats. Per fer reclamacions cal dipositar una quantitat de 30€ que serà retornada sempre que la decisió sigui favorable.

ORIENTACIONS SALUDABLES I ADVERTIMENTS

Considerem convenient que tot participant se sotmeti, prèviament, a un reconeixement mèdic adequat que permeti valorar les seves aptituds. Creiem que això és absolutament necessari per a tothom que prengui part a l’activitat atlètica que proposem i a més creiem que és absolutament necessari en persones amb antecedents de malalties cardiorespiratòries, articulars, metabòliques, hipertensives, etc. O bé en persones sendentàries o d’edat superior als cinquanta anys.

 • Durant l’entrenament previ, i després durant la cursa, cal dedicar una atenció especial als peus: empra un calçat adequat. La roba ha de ser còmoda i transpirable.
 • El dia de la prova, es recomana protegir les zones sensibles dels peus. També es poden lubricar les aixelles i l’entrecuix amb vaselina, per evitar els fregaments.
 • El dia de la cursa és aconsellable fer un esmorzar lleuger, unes tres hores abans de l’inici de la prova.
 • Hidrata’t: abans i durant la prova. Pels corredors dels 10 Kms, al quilòmetre 5, aproximadament, hi haurà un punt d’avituallament. La resta tindran avituallament a l’arribada.
 • Dosifica l’esforç. Cada quilòmetre està marcat.
 • Si en el decurs de la prova es nota fatiga intensa o dolors musculars o articulars, és preferible aturar-se, reposar i continuar. No fer-ho pot suposar no poder acabar la cursa.
 • Els participants que no puguin acabar la prova, tenen a la cua de la cursa un microbús que els portarà a l’arribada (aforament limitat a la seva capacitat).

Girona Centre Eix Comercial i els seus col·laboradors no es fan responsables dels danys morals i/o materials que puguin patir o causar a tercers els participants i els espectadors durant la cursa. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.

LA COMISSIÓ ORGANITZADORA POT SUSPENDRE LA CURSA PER MAL TEMPS. AQUESTA DECISIÓ SERÀ INAPEL·LABLE, POSTERIORMENT ES DECIDIRÀ UNA ALTRA DATA PER PORTAR A TERME L’ESDEVENIMENT. UN COP REALITZADA LA INSCRIPCIÓ, NO ES TORNARÀ L’IMPORT DE LA MATEIXA EN CAP CAS.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de desqualificar qualsevol participant que no compleixi el reglament.

Hi haurà controls tècnics i d’orientació durant el recorregut, a la sortida i a l’arribada de totes les curses. Ningú podrà participar a cap cursa sense haver abonat el preu de la inscripció i sense el dorsal adequat.

En tot moment s’informarà el públic pels altaveus oficials de qualsevol incidència.

Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per la organització.

Està absolutament prohibit participar amb animals.

DADES PERSONALS

Us informem que les vostres dades personals que ens faciliteu seran incorporades al fitxer de l’organitzador i dels espònsors i/o col·laboradors. La finalitat de la cessió de les vostres dades són:

 • Gestionar la prova i enviar-vos informació relacionada amb la cursa Popular del Carrer Nou-GIRONA CENTRE EIX COMERCIAL i altres curses.
 • Permetre als espònsors i col·laboradors relacionats poder enviar-vos informació sobre els seus productes.
 • Permetre la publicació dels llistats d’inscrits i arribats tant físicament al final de la prova com per qualsevol mitjà d’informació: web, diaris, etc.

Els participants, donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals i autoritzen també l’organitzador a publicar-les en el llistat d’inscrits i resultats.

Dret d’imatge

Els participants i els representants legals dels menors d’edat accepten cedir a l’organitzador i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa a qualsevol mitjà de comunicació com diaris, web, etc.

Podeu exercir el vostre dret d’accés, rectificació i cancel·lació i oposició enviant correu electrònic a fotoinstant@gmail.com adjuntant còpia del DNI. Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE núm. 298, del 14 de desembre de 1999).