Recorregut 10Km

La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 10 km. Cada calaix està identificat amb un color i el seu temps corresponent. A cadascun d’ells només podran accedir-hi els corredors i corredores que tinguin el distintiu de color de cada calaix que es donarà al moment de retirar el dorsal. A la sortida, cada calaix estarà degudament senyalitzat amb unes pancartes anunciadores del temps.

El recorregut NO estarà marcat però sí cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

El punt d’avituallament estarà situat aproximadament al quilòmetre 5 (pont de Pedra).

Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal xip assignat. Recordem que el dorsal xip s’ ha de col·locar al pit de forma visible.

El temps màxim per a acabar la cursa és de 1 hora i 30 min. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

Mapa del recorregut 10 Km

Descarrega’t el Track GPS aquí

Perfil

perfil cursa carrer nou 10km

Detall del recorregut

SORTIDA: Carrer Nou. Av J Primer – Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer i al final de carrer agafar a mà esquerra  Pg. de Canalejas,  per sota la via del tren  a la primera volta– Rotonda del Pont de Pedret (Pk1 al final de la rotonda) – accés en direcció Pont de la Barca (en direcció contrària) – Vial perimetral de la Devesa en direcció l’ Auditori Palau de Congressos – abans d’ arribar a l’ Auditori Palau de Congressos fem un gir de 180º: a l’ esquerra – entrada  al tram sense esfaltar: vial de la Devesa en direcció tir olímpic  (PK2)– al cap de uns 200m agafem a mà dreta un passeig molt ampla: el Pg. de la Devesa – Al final del passeig agafem a mà dreta, incorporació a l’ asfalt en direcció Rotonda de Caterina Albert  – C. Caterina Albert – Pl. Prudenci i Bertrana(Pk3) – Pl. Miquel de Palol – C. Francesc Mestre Civil – Trencar a mà esquerra al C. de Santa Eugènia (per carril esquerra segons el sentit de la marxa i en direcció contrària) – Pl. Marquès de Camps – SEGON PAS PER LINIA  DE SORTIDA: Av. de Jaume I /cantonada Carrer Nou- (Pk4 a l’ alçada del Carrer Eiximenis) –  Tornem a agfar l’ Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer , al final del carrer agafar a mà dreta a la segona volta – Pg. de Canalejas – Pl. Independència – C. Santa Clara – (Pk5 a l’ alçada del pont de pedra) –  trencar a mà esquerra per sobre del Pont de Pedra – Pda. del Pont de Pedra – Pl. del Vi – C. Ciutadans – Pl. de l’Oli – C. Cort Reial, C. de les Ballesteries  –  C. Calderers – Pl. de St. Feliu –  C. de la Barca (al final del carrer, Pk6)– C. Bellaire – Pda. del Rei Martí – Pl. de la Catedral – Pda. de la Catedral – Pl. dels Lledoners –  C. Alemanys – Pl. de Sant Domènec  – C. Ferreter i Mora – Pg. de Fora Muralla (a davant del núm 15, Pk7) – Pda. de les Pedreres – Pl. del General Marvà – Pl. de Catalunya (donem la volta a tota la plaça) – Pg. del General Mendoza (al final del carrer, Pk8) – C. Rutlla – Av Emili Grahit – C. de Jaume Balmes –  C. Joan Maragall (al principi del carrer, Pk9) – Pl. de Catalunya (vial est) – Pl. Catalunya (vial nord) – Rambla Verdaguer –  Pont de Pedra – ARRIBADA AL CARRER NOU PER LA CURSA DE 10KM.