Recorregut 5Km

El recorregut NO estarà marcat però sí cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

El punt d’avituallament estarà situat a l’ arribada per la cursa de 5km a la plaça Josep Pla.

Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal xip assignat. Recordem que el dorsal xip s’ ha de col·locar al pit de forma visible.

El temps màxim per a acabar la cursa és de 40 min. Éls participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

Mapa del recorregut 5km

Detall del recorregut

SORTIDA CARRER NOU – Av Jaume I – Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer i al final del carrer agafar a mà esquerra  Pg. de Canalejas,  per sota la via del tren  a la primera volta– Rotonda del Pont de Pedret (Pk1 al final de la rotonda) – accés en direcció Pont de la Barca (en direcció contrària) – Vial perimetral de la Devesa en direcció l’ Auditori Palau de Congressos – abans d’ arribar a l’ Auditori Palau de Congressos fem un gir de 180º: a l’ esquerra – entrada  al tram sense esfaltar: vial de la Devesa en direcció tir olímpic  (PK2)– al cap de uns 200m agafem a mà dreta un passeig molt ample: el Pg. de la Devesa – Al final del passeig agafem a mà dreta, incorporació a l’ asfalt en direcció Rotonda de Caterina Albert  – C. Caterina Albert – Pl. Prudenci i Bertrana (Pk3) – Pl. Miquel de Palol – C. Mestre Francesc Civil – Trencar a mà esquerra al C. de Santa Eugènia (per carril esquerra segons el sentit de la marxa i en direcció contrària) – Pl. Marquès de Camps – Av. de Jaume I /cantonada Carrer Nou- (Pk4 a l’ alçada del Carrer Eiximenis) –  Tornem a agAfar l’ Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer , al final del carrer, agafar a mà dreta a la segona volta – Pg. de Canalejas – Pl. Independència – C. Santa Clara – (Pk5 a l’ alçada del pont de pedra) –  trencar a mà dreta per agafar el Carrer Nou. ARRIBADA AL CARRER NOU.