Notes de premsa

En aquesta secció trobareu tots els comunicats oficials relacionats amb la Cursa del Carrer Nou de Girona.

14/10/2016 – La cursa del Carrer Nou confia aplegar més de 2500 participants.

L’organització vol incrementar i potenciar les proves solidàries a favor de Càritas Diocesana de Girona

Girona, 14 d’octubre de 2016 – El diumenge 16 d’octubre tindrà lloc a Girona una nova edició de la tradicional Cursa Popular del Carrer Nou, impulsada pels comerciants de la zona fa 38 anys. L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, hereva de la prova, Càritas Diocesana de Girona, els organitzadors tècnics, i les entitats col·laboradores confien aquest any superar la xifra de 2.500 participants (2.300 l’any 2015) si les inscripcions es mantenen fins dissabte al ritme dels últims dies. Les inscripcions presencials continuaran obertes avui i demà al carrer Nou, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Les inscripcions a les curses infantils es podran fer també fins demà a la botiga Intersport Akilia, del carrer Figuerola de Girona. Tant l’associació de comerciants, promotora de la cursa, com la resta d’agents implicats en l’esdeveniment, volen potenciar les proves solidàries a favor de Càritas Diocesana de Girona. Aquestes proves són la milla urbana (1.609 metres), que es va recuperar l’any passat, i la caminada (5 km). Els diners recollits es destinaran als diferents programes que l’entitat social té en funcionament per pal·liar la pobresa infantil, tant en l’àmbit d’acollida com en el camp educatiu.

presentacio_samarretes_ccn2016 Cursa Carrer Nou 2016 Girona Centre Eix Comercial

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)

02/09/2015 – La Cursa Popular del Carrer Nou recupera la Milla que s’obre a totes les edats

Se celebrarà el diumenge 18 d’octubre amb dues proves solidàries a favor de Càritas Diocesana de Girona i la fundació SER.GI

Girona, 2 de setembre de 2015 – L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial ha presentat la imatge de la 37ena edició de la Cursa Popular del Carrer Nou, que aquest any se celebrarà el diumenge 18 d’octubre amb dues proves solidàries a favor de Càritas Diocesana i la Fundació SER.GI.

Cursa Carrer Nou 2015

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)

30/09/2014 – La Cursa Popular del Carrer Nou 2014 estrena una caminada solidària a favor de Càritas

Se celebrarà el diumenge 19 d’octubre sota el lema “Corre, atura la pobresa”

Girona, 30 de setembre de 2014 – Aquest matí, l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, Càritas Diocesana de Girona, el Grup Excursionista i Esportiu de Girona GEiEG, i Fotinstant, han presentat la 36ena edició de la Cursa Popular del Carrer Nou, que aquest any se celebrarà el diumenge 19 d’octubre sota el lema “Corre, atura la pobresa”. […]

Roda de premsa presentació Cursa Carrer Nou 2014 Cartell Cursa Carrer Nou Girona 2014

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)