Notes de premsa

En aquesta secció trobareu tots els comunicats oficials relacionats amb la Cursa del Carrer Nou de Girona.

21/10/2019 – La Cursa Popular del Carrer Nou 2019 ja té nova data: diumenge 24 de novembre

L’associació Girona Centre Eix Comercial va haver d’ajornar l’esdeveniment previst el passat diumenge 20 d’octubre per motius de mobilitat i seguretat

Girona, 21 d’octubre de 2019 – El diumenge 24 de novembre serà la nova data de celebració de la 41a Cursa Popular del Carrer Nou 2019. Dijous passat, l’associació Girona Centre Eix Comercial, d’acord amb l’Ajuntament de Girona, va haver d’ajornar l’esdeveniment previst el passat diumenge 20 d’octubre per motius de mobilitat i seguretat. No obstant això, tant l’associació de comerciants com totes les entitats implicades en l’organització de la prova confien en mantenir una alta participació.

Tots els participants rebran un correu de l’organització comunicant la nova data. Les inscripcions fetes anteriorment seran vàlides per a la nova convocatòria, i en el cas que un inscrit no pugui tornar a participar, se li retornaran els diners. Si la inscripció s’ha fet per Internet, se li abonaran. Si la inscripció s’ha fet presencialment, la persona inscrita haurà d’anar a la taula de l’organització quan s’obrin altra vegada les inscripcions presencials al carrer Nou la setmana del 18 de novembre. Al mateix temps que se li abonarà la inscripció, haurà de tornar el xip i la samarreta. 

Les inscripcions per Internet continuen obertes i les presencials es podran fer al carrer Nou el dijous 21 de novembre, de les 17.00 a les 20.00 hores, i divendres 22 i dissabte 23 de novembre, de les 10.00 a les 14.00 hores, i de les 17.00 a les 20.00 hores. Les inscripcions a les curses infantils i a la milla urbana es poden fer a la botiga Interesport Akilia del carrer Figuerola.

L’esdeveniment mantindrà les diferents proves: les curses estrella de 10 i 5 km, les milles urbanes, obertes a totes les categories (a partir dels 11 anys) i les curses infantils de caràcter no competitiu, per a grups d’1 a 7 anys i de 8 a 10 anys. Les curses dels 10 i 5 km inclouran també la variant de la cursa d’empresa. Així mateix es conserven les categories de participació per grups o escoles. La plaça Josep Pla serà el lloc d’entrega dels premis de la cursa de 10km i del trofeu honorífic Antoni Juliol i de les activitats de cloenda pensades per amenitzar la festa. 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació, gabinet de premsa i comunicació de Girona Centre Eix Comercial
972 222370 – info@pluralcomunicacio.com – 678580347

nota_de_premsa_word

20/08/2019 – La Cursa Popular del Carrer Nou 2019 se celebrarà el diumenge 20 d’octubre.

Girona, 20 d’agost de 2019 – El diumenge 20 d’octubre se celebrarà la Cursa Popular del Carrer Nou de Girona, que aquest any arriba a la seva 41 edició. Avui, l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial i l’Ajuntament de Girona han presentat el cartell oficial de l’esdeveniment al carrer Nou, acompanyats pels representants d’algunes de les empreses patrocinadores principals, Montepio i Autopodium, el Rotary Club de Girona, com a entitat beneficiària de la cursa que sosté un any més el seu esperit solidari, i Fotoinstant, empresa encarregada de l’organització tècnica.

L’esdeveniment mantindrà les diferents proves: les curses estrella de 10 i 5 km, les milles urbanes, obertes a totes les categories (a partir dels 11 anys) i les curses infantils de caràcter no competitiu, per a grups d’1 a 7 anys i de 8 a 10 anys. Les curses dels 10 i 5 km inclouran també la variant de la cursa d’empresa. Així mateix es conserven les categories de participació per grups o escoles. La plaça Josep Pla serà el lloc d’entrega dels premis de la cursa de 10km i del trofeu honorífic Antoni Juliol i de les activitats de cloenda pensades per amenitzar la festa.

Les inscripcions per Internet s’obriran l’1 de setembre i les presencials es podran fer al carrer Nou la setmana prèvia a la cursa. Les inscripcions a les curses infantils i a la milla urbana es podran fer a la botiga Interesport Akilia del carrer Figuerola.

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)

30/07/2018 – 40 anys de la Cursa Popular del Carrer Nou

Girona, 30 de juliol de 2018 – “La més antiga, la més popular i la més viva de les comarques gironines”, així s’ha anunciat avui la Cursa Popular del Carrer Nou en l’any commemoratiu dels 40 anys del seu naixement, l’octubre de 1979. L’Associació de Comerciants Girona Centre, l’Ajuntament de Girona, el GEiEG i l’Atletisme Girona, juntament amb els organitzadors tècnics, Fotoinstant, i els col·laboradors principals de l’esdeveniment, han presentat la nova imatge de la llegendària cursa gironina, amb la voluntat de sumar-hi forces per batre record de participació en aquest any commemoratiu. El cartell, basat en una imatge cedida pel fotògraf gironí Rafel Bosch, molt vinculat a la cursa, vol recordar el pes i la tradició d’una prova que forma part de la història de la ciutat. El president dels comerciants, Josep Maria Noguer, ha posat de relleu el seu caràcter popular i n’ha destacat el nombre de gironins que al llarg dels anys hi ha participat. “Tot i que no hi ha un registre exacte de corredors, n’estic segur que són més de 50 mil”, ha assegurat.

Els organitzadors han fixat l’esdeveniment esportiu el diumenge 21 d’octubre i han obert avui les inscripcions per Internet. Les inscripcions presencials es podran fer al carrer Nou, del 15 al 20 d’octubre. Aquest any la cursa renova el seu esperit solidari però no serà fins a principis de setembre que s’anunciaran les entitats sense ànim de lucre a les quals es destinarà part de la quota d’inscripció. La cursa mantindrà les diferents proves: les curses estrella de 10 i 5 km, la milla urbana, oberta a totes les categories (a partir dels 11 anys), i les curses infantils de caràcter no competitiu, per a grups d’1 a 7 anys i de 8 a 10 anys, a més de la caminada solidària. Les curses dels 10 i 5 km inclouran també la variant de la cursa d’empresa. També es conserven les categories de participació per grups o escoles. La plaça Josep Pla serà novament el lloc d’entrega dels premis de la cursa de 10km i del trofeu honorífic Antoni Juliol i de les activitats de cloenda pensades per amenitzar la festa.

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)

14/10/2016 – La cursa del Carrer Nou confia aplegar més de 2500 participants.

L’organització vol incrementar i potenciar les proves solidàries a favor de Càritas Diocesana de Girona

Girona, 14 d’octubre de 2016 – El diumenge 16 d’octubre tindrà lloc a Girona una nova edició de la tradicional Cursa Popular del Carrer Nou, impulsada pels comerciants de la zona fa 38 anys. L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, hereva de la prova, Càritas Diocesana de Girona, els organitzadors tècnics, i les entitats col·laboradores confien aquest any superar la xifra de 2.500 participants (2.300 l’any 2015) si les inscripcions es mantenen fins dissabte al ritme dels últims dies. Les inscripcions presencials continuaran obertes avui i demà al carrer Nou, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Les inscripcions a les curses infantils es podran fer també fins demà a la botiga Intersport Akilia, del carrer Figuerola de Girona. Tant l’associació de comerciants, promotora de la cursa, com la resta d’agents implicats en l’esdeveniment, volen potenciar les proves solidàries a favor de Càritas Diocesana de Girona. Aquestes proves són la milla urbana (1.609 metres), que es va recuperar l’any passat, i la caminada (5 km). Els diners recollits es destinaran als diferents programes que l’entitat social té en funcionament per pal·liar la pobresa infantil, tant en l’àmbit d’acollida com en el camp educatiu.

presentacio_samarretes_ccn2016 Cursa Carrer Nou 2016 Girona Centre Eix Comercial

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)

02/09/2015 – La Cursa Popular del Carrer Nou recupera la Milla que s’obre a totes les edats

Se celebrarà el diumenge 18 d’octubre amb dues proves solidàries a favor de Càritas Diocesana de Girona i la fundació SER.GI

Girona, 2 de setembre de 2015 – L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial ha presentat la imatge de la 37ena edició de la Cursa Popular del Carrer Nou, que aquest any se celebrarà el diumenge 18 d’octubre amb dues proves solidàries a favor de Càritas Diocesana i la Fundació SER.GI.

Cursa Carrer Nou 2015

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)

30/09/2014 – La Cursa Popular del Carrer Nou 2014 estrena una caminada solidària a favor de Càritas

Se celebrarà el diumenge 19 d’octubre sota el lema “Corre, atura la pobresa”

Girona, 30 de setembre de 2014 – Aquest matí, l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, Càritas Diocesana de Girona, el Grup Excursionista i Esportiu de Girona GEiEG, i Fotinstant, han presentat la 36ena edició de la Cursa Popular del Carrer Nou, que aquest any se celebrarà el diumenge 19 d’octubre sota el lema “Corre, atura la pobresa”. […]

Roda de premsa presentació Cursa Carrer Nou 2014 Cartell Cursa Carrer Nou Girona 2014

nota_de_premsa_word

nota de premsa (.doc)