Presentació

L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial organitza la 38ena edició de la Cursa Popular del Carrer Nou, que aquest any se celebrarà el diumenge 16 d’octubre amb dues proves solidàries a favor de Càritas Diocesana.

Com l’any passat, la cursa popular gironina per excel·lència recupera la Milla (1.609 metres) amb totes les categories d’edats a partir dels 11 anys. La inscripció a la Milla, prova que es donarà d’alta al calendari de la Federació Catalana d’Atletisme, té un cost de 8 euros, dels quals una part es destinarà a Càritas Diocesana, organització sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social. Es preveu que tant la Milla com les curses de 10 i 5kms comptin amb la participació d’atletes de renom internacional.

Així mateix, l’edició d’enguany manté la caminada solidària que es va estrenar fa dos anys a favor de Càritas Diocesana de Girona amb un recorregut de gairebé 5 km, amb un circuit atractiu que recorrerà el camí de fora de la muralla de la ciutat.

A títol tècnic, el xip que s’entregarà als corredors per enregistrar el temps no s’haura de retornar obligatòriament a l’arribada però si s’entrega als voluntaris de la AECC suposarà un donatiu solidari addicional. Els organitzadors també estan treballant en nous premis i activitats que es realitzaran per amenitzar la festa de l’esdeveniment esportiu a la seva cloenda durant l’acte de lliurament de trofeus participat per les autoritats de la ciutat,  patrocinadors i organitzacions esportives implicades.

La 38ena edició de la Cursa Popular del Carrer Nou manté els recorreguts de les curses estrella amb dret a classificació dels 10 i 5 km, que inclouen també la variant de la cursa d’empresa. En el cas de les curses infantils, proves de caràcter no competitiu, es preveu l’ampliació a dues sortides diferenciades per gènere en funció del nombre d’inscrits. També es conserven les categories de participació per grups o escoles.

Tant l’associació de comerciants, promotora de la cursa, com els organitzadors tècnics, i les entitats col·laboradores, entre les quals figura el GEiEG, confien assolir novament l’èxit de participació i una bona recaptació amb fi solidari per als projectes sense ànim de lucre de Càritas Diocesana de Girona.

 

Girona Centre Eix Comercial
Promotor de la Cursa Popular del Carrer Nou

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s