Presentació

L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial organitza la 39ena edició de la Cursa Popular del Carrer Nou, que aquest any se celebrarà el diumenge 22 d’octubre.

La Cursa Popular del Carrer Nou neix l’any 1979 de la iniciativa dels comerciants que volien dinamitzar el carrer. L’èxit de la prova, preludi de les fires i festes de la ciutat, l’hem d’anar a buscar en el seu esperit popular, intacte des del seu naixement, i així ho manifesta encara avui el seu reglament d’origen: “la cursa s’obrirà a totes les persones, sense límit d’edat, sexe o nacionalitat. És una cursa per a caminants, atletes i marxadors”. La prova, a punt de complir 40 anys, arriba enguany tècnicament ben organitzada i orgullosa dels atributs que s’ha guanyat amb el temps: la més antiga, la més popular i la més viva de les comarques gironines. A cada família gironina segur que trobarem algun membre que hi ha participat.

La cursa engloba diverses proves en les diferents categories, amb l’objectiu de mantenir i guanyar en índex de participació: les curses infantils, la Milla, la cursa d’empresa, la cursa dels 5 km i naturalment la cursa estrella, dels 10 km.

El trajecte de les proves és un circuit atractiu, totalment urbà, que recorre els punts emblemàtics de la ciutat. Tot plegat està pensat perquè famílies, aficionats i atletes professionals tinguin una bona experiència, que clourà novament amb el final de festa esperat: el lliurament de premis, obsequis, medalles i trofeus a la plaça Josep Pla, a càrrec de les autoritats de la ciutat i de tots els col·laboradors.

Com cada any, el xip electrònic dels corredors permetrà traçar totes les dades del participant al moment (temps, classificació, etc.), fet que facilitarà la seva consulta a Internet just finalitzada la prova.
Els corredors no estan obligats a retornar aquest xip a l’arribada, però fora bo que ho feu per tal de reciclar-lo i entregar-lo als voluntaris de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer de Girona). Aquest gest ecològic suposarà a més un donatiu solidari addicional. Gràcies!

Tant l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, hereva i promotora de la cursa, com els organitzadors tècnics, i les entitats de la ciutat col·laboradores, confiem assolir novament l’èxit de participació comptant amb la participació de totes i tots.

 

Girona Centre Eix Comercial
Promotor de la Cursa Popular del Carrer Nou

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s