Aplaçada pel primer trimestre de 2021 la 42a edició!

❗❗ L’organització de la 42a Cursa Popular del Carrer Nou – Girona Centre Eix Comercial-, prioritzant la salut de la població i seguint els protocols d’actuació marcats per les autoritats per a la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2, i atenent a la resolució del departament de Salut, a on s’informa que s’allargaran les mesures decretades el 30 d’octubre informa que:

⚠️ S’ajorna la prova a una data encara per determinar, en la qual s’està treballant conjuntament amb l’Ajuntament de Girona i que es comunicarà amb antelació. Probablement al llarg del primer trimestre de 2021 (sempre que la situació epidemiològica així ho permeti).

⚠️ Es donaran dues alternatives per aquelles persones inscrites fins al moment: mantenir el dorsal per la nova data proposada o sol·licitar el retorn de la inscripció.

⚠️ De moment les inscripcions restaran tancades fins a nou avís.

⚠️ Us continuarem informant de totes les decisions que es prenguin al respecte i en funció de com evolucioni la situació.

Mantenim amb força i esperança, la il·lusió de poder organitzar la prova al llarg del primer trimestre del 2021 i trobar-nos de nou practicant allò que més ens agrada.

Salut i força per a tothom!