Cursa 5 km

La Cursa Popular del Carrer Nou us proposa un recorregut de 5 quilòmetres que passa per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Girona.

RECORREGUT

Després de la sortida a l’ Avinguda Jaume Primer, (la primera part transcorre per l’avinguda Jaume I) seguim cap al parc de la Devesa al costat del riu Ter i poc després del quilòmetre 3 passem davant els edificis modernistes de Rafel Masó de “la Punxa” i la “Farinera Teixidor“. Tornant a l’avinguda Jaume I, passa davant les famoses cases del riu Onyar i passant per el carrer Santa Clara s’arriba al Pont de Pedra, girant a la dreta entrem al Carrer Nou, que correspon al quilòmetre 5 i a on hi haurà situada l’arribada. 

El recorregut NO estarà marcat però sí tancat al trànsit i amb cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

L’únic punt d’avituallament es farà al final de la cursa, a l’arribada es farà entrega d’una bossa a cada corredor.

Consulteu tots els serveis al corredor aquí.

El temps màxim per a acabar la cursa és de 40 min. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

Quedaran classificats només aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal i xip assignat. Recordem que el dorsal s’ha de col·locar al pit de forma visible.

Mapa del recorregut 5km

PREMIS

  • 3 primers i primeres de categoria general

INSCRIPCIONS

  • El preu de la inscripció és de 11€ i inclou el dorsal-xip que serà lliurat per l’organització.
  • Poden participar‐hi totes les persones a partir dels 14 anys (nascuts el 2006 o abans) de qualsevol sexe o nacionalitat. Els més joves de 14 anys s’hauran d’apuntar a la Milla i els més joves de 11 anys a les curses infantils. Pels participants de 14, 15, 16 i 17 anys, caldrà el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’adult responsable (baixa’t l’autorització PDF a la secció Descàrregues).
  • Per participar és obligatori l’ús del dorsal i xip lliurat per la organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. (CAP ALTRE XIP SERVIRÀ). Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra.

SORTIDA I ARRIBADA

  • La sortida de la cursa de 5 kms. serà a les 09:00h a l’avinguda Jaume I de Girona.
  • Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal xip assignat. Recordem que el dorsal s’ha de col·locar al pit de forma visible.
  • El temps màxim per acabar la cursa és de 40 minuts. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.
  • Al finalizar la cursa, els participants a les curses de 10 i 5km podran conèixer la seva marca personal i també el mateix diumenge per internet a www.eossud.com i a partir del dilluns a www.cursacarrernou.cat
  • A la secció Descàrregues podeu obtenir el reglament complet de la cursa. Recordeu que la participació i inscripció a la cursa implica l’acceptació de tot el reglament.

Detall del recorregut

SORTIDA JAUME I (09h)

Av J Primer -Pl Independència- Pg. de Canalejas – C. Jeroni Real de Fontclara-  Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnisser (Pk1 al principi del carrer)- Pg. de Canalejas -Rotonda del Pont de Pedret – accés en direcció Pont de la Barca (en direcció contrària als cotxes) – Vial perimetral de la Devesa (PK2 a l’ alçada de la barrera d’entrada al mercat) – Auditori Palau de Congressos Rotonda de l’ Assemblea de Catalunya- Rotonda de Caterina Albert  – C. Caterina Albert – Pl. Prudenci i Bertrana (PK3 a l’ alçada del pàrquing)– Pl. Miquel de Palol – C. Francesc Mestre Civil per la dreta – Trencar a mà esquerra al C. de Santa Eugènia – Pl. Marquès de Camps –  Av. de Jaume I – (PK4 a l’ alçada del núm 9 de l’ Av Jaume I) –  Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer, AL FINAL DEL CARRER, AGAFAR A MÀ DRETA– Pg. de Canalejas – Pl. Independència – C. Santa Clara – Arribada Carrer Nou

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

OBSEQUI

Es lliurarà una samarreta tècnica commemorativa i un parell de mitjons a cada participant inscrit.