Cursa 5 km

La Cursa Popular del Carrer Nou us proposa un recorregut de 5 quilòmetres que passa per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Girona.

RECORREGUT

Després de la sortida al Carrer Nou, (la primera part transcorre per l’avinguda Jaume I) seguim cap a la Plaça Independència, i abans d’arribar-hi passem pel quilòmetre 1, una mica més endavant les famoses cases del riu Onyar i passant pel carrer Santa Clara s’arriba al Pont de Pedra, tot seguit ens adreçem a la Plaça del Vi. Encarant el carrer Ciutadans, arribem a la Plaça de l’Oli, i entrant al carrer de la Força arribem al quilòmetre 2. Al final del carrer, arribem a la plaça de la catedral, i agafant a mà dreta, afrontem el tram més dur del recorregut. Un cop a dalt, travessem la Plaça Sant Domènec, baixem pel Passeig Fora Muralla, i al començament del carrer del Sol, arribem al quilòmetre 3. Continuem tot recte, fins a arribar al carrer Vista Alegre, a on girem a mà dreta, i agafem el carrer del Carme en direcció a la Plaça Catalunya, quilòmetre 4. Fem la volta a la plaça, i seguim per la plaça Pompeu Fabra, a on deixem l’edifici de la Generalitat a mà esquerra, en direcció a Jaume I. A Jaume I, girem a mà dreta, a on a l’alçada de l’Avinguda Sant Francesc trenquem en direcció a la Plaça Catalunya de nou, per agafar el trencant cap a la rambla, i a l’alçada del Pont de Pedra agafem en direcció al carrer Nou, a on hi haurà l’arribada, i el quilòmetre 5.

El recorregut estarà marcat i tancat al trànsit i amb cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

L’únic punt d’avituallament es farà al final de la cursa a la Plaça Josep Pla.

Consulteu tots els serveis al corredor aquí.

Mapa del recorregut 5km

PREMIS

 • 3 primers i primeres de categoria general
 • Categoria 14/17 anys (2005-2008) – Primer/a

INSCRIPCIONS

 • El preu de la inscripció és de 11€ (fins el 30/09/2022) i de 13€ a partir de 01/10/2022 i inclou el dorsal-xip que serà lliurat per l’organització.
 • Poden participar totes les persones a partir dels 14 anys (nascuts el 2008 o abans) de qualsevol sexe o nacionalitat. Els més joves de 14 anys s’hauran d’apuntar a la Milla i els més joves de 11 anys a les curses infantils. Pels participants de 14, 15, 16 i 17 anys, caldrà el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’adult responsable (baixa’t l’autorització PDF a la secció Descàrregues).
 • Per participar és obligatori l’ús del dorsal i xip lliurat per l’organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. (CAP ALTRE XIP SERVIRÀ). Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra.
 • La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca en 5Km. Cada calaix està identificat amb un color i el seu temps corresponent i no es pot adelantar fins que s’hagi passat la línia de sortida.

SORTIDA I ARRIBADA

 • La sortida de la cursa de 5 kms. serà a les 10:00h al mateix Carrer Nou de Girona.
 • Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal xip assignat. Recordem que el dorsal s’ha de col·locar al pit de forma visible.
 • El temps màxim per acabar la cursa és de 40 minuts. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.
 • Al finalizar la cursa, els participants a les curses de 10 i 5km podran conèixer la seva marca personal i també el mateix diumenge per internet a www.eossud.com i a partir del dilluns a www.cursacarrernou.cat
 • A la secció Descàrregues podeu obtenir el reglament complet de la cursa. Recordeu que la participació i inscripció a la cursa implica l’acceptació de tot el reglament.

Detall del recorregut

SORTIDA CARRER NOU (10h)

SORTIDA des del C. Nou – Gran Via Jaume I – Av. Ramon Folch – Rot. Rellotge – C. Berenguer Carnisser – Pg. Josep Canalejas (PK. 1) – Pl. Independència – C. Sta. Clara – Pont de Pedra – Pda. Pont de Pedra – Pl. Del Vi – C. Ciutadans – Pl. De l’Oli – C. de la Força (PK. 2) – Pl. De la Catedral – Pl. Lledoners – C. Bellmirall – Pl. Sant Domènec – Pg. Fora Muralla – Pda. Pedreres – C. del Sol (PK. 3) – C. Isabel La Catòlica – C. Vista Alegre – C. del Carme – Pl. Catalunya vial est, nord i oest FER LA VOLTA A LA PLAÇA (PK. 4) – Pl. Pompeu Fabra – Pl. Hospital – Gran Via de Jaume I – C. de Sant Francesc – Pl. Catalunya – Pont de Pedra – Arribada C. Nou (PK. 5)

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

OBSEQUI

Es lliurarà una samarreta tècnica commemorativa i una bossa de tela reutilitzable.