Cursa 5 km

La Cursa Popular del Carrer Nou us proposa un recorregut de 5 quilòmetres que passa per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Girona.

RECORREGUT

Després de la sortida del Carrer Nou, la primera part transcorre per l’avinguda Jaume I segueix cap al parc de la Devesa al costat del riu Ter i poc després del quilòmetre 3 passem davant els edificis modernistes de Rafel Masó de “la Punxa” i la “Farinera Teixidor“. Tornant a l’avinguda Jaume I, passa davant les famoses cases del riu Onyar i passant per el carrer Santa Clara on a l’alçada del Pont de Pedra girem a la dreta on hi ha l’arribada al mateix Carrer Nou (quilòmetre 5).

El recorregut NO estarà marcat però sí tancat al trànsit i cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

El punt d’avituallament estarà situat a l’ arribada per la cursa de 5km a la plaça Josep Pla.

El temps màxim per a acabar la cursa és de 40 min. Éls participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

Quedaran classificats només aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal xip assignat. Recordem que el dorsal xip s’ ha de col·locar al pit de forma visible.

Mapa del recorregut 5km

PREMIS

  • 5 primers i primeres de categoria general
  • Cursa d’empresa: premis al primer equip masculí, femení i mixte.

 

INSCRIPCIONS

  • El preu de la inscripció és de 11€ i inclou el dorsal-xip que serà lliurat per l’organització.
  • Poden participar‐hi totes les persones a partir dels 14 anys (nascuts el 2005 o abans) de qualsevol  sexe o nacionalitat. Els més joves de 14 anys s’hauran d’ apuntar a la Milla i els més joves de 11 anys a les curses infantils. Pels participants de 14, 15, 16 i 17 anys, caldrà el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’ adult responsable (baixa’t l’ autorització PDF a la secció Descàrregues).
  • Per participar és obligatori l’ús del dorsal-xip lliurat per la organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. (CAP ALTRE XIP SERVIRÀ). Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra. Més informació aquí.

SORTIDA I ARRIBADA

  • La sortida de la cursa de 5 kms. serà a les 10:00h al Carrer Nou de Girona.
  • Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal xip assignat. Recordem que el dorsal xip s’ ha de col·locar al pit de forma visible. Més informació sobre el dorsal-xip aquí.
  • El temps màxim per acabar la cursa és de 40 minuts. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.
  • Al finalizar la cursa, els participants a les curses de 10 i 5km i la Milla podran conèixer la seva marca personal i també el mateix diumenge per internet a www.eossud.com i a partir del dilluns a www.cursacarrernou.cat
  • A la secció Descàrregues podeu obtenir el reglament complet de la cursa. Recordeu que la participació i inscripció a la cursa implica l’acceptació de tot el reglament.

 

Detall del recorregut

SORTIDA CARRER NOU – Av Jaume I – Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer i al final del carrer agafar a mà esquerra  Pg. de Canalejas,  per sota la via del tren  a la primera volta– Rotonda del Pont de Pedret (Pk1 al final de la rotonda) – accés en direcció Pont de la Barca (en direcció contrària) – Vial perimetral de la Devesa en direcció l’ Auditori Palau de Congressos – abans d’ arribar a l’ Auditori Palau de Congressos fem un gir de 180º: a l’ esquerra – entrada  al tram sense esfaltar: vial de la Devesa en direcció tir olímpic  (PK2)– al cap de uns 200m agafem a mà dreta un passeig molt ample: el Pg. de la Devesa – Al final del passeig agafem a mà dreta, incorporació a l’ asfalt en direcció Rotonda de Caterina Albert  – C. Caterina Albert – Pl. Prudenci i Bertrana (Pk3) – Pl. Miquel de Palol – C. Mestre Francesc Civil – Trencar a mà esquerra al C. de Santa Eugènia (per carril esquerra segons el sentit de la marxa i en direcció contrària) – Pl. Marquès de Camps – Av. de Jaume I /cantonada Carrer Nou- (Pk4 a l’ alçada del Carrer Eiximenis) –  Tornem a agAfar l’ Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer , al final del carrer, agafar a mà dreta a la segona volta – Pg. de Canalejas – Pl. Independència – C. Santa Clara – (Pk5 a l’ alçada del pont de pedra) –  trencar a mà dreta per agafar el Carrer Nou. ARRIBADA AL CARRER NOU.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

OBSEQUI

Es lliurarà una samarreta tècnica conmemorativa i un parell de mitjons a cada participant inscrit.