Inscripcions

La inscripció és obligatòria per totes les curses i es pot fer presencial o online.

Els preus per de l’edició d’aquest any són 13€ per la cursa de 10 km, 11€ per la de 5km.

Si ets soci de Montepio Girona, presentant el teu carnet de soci a les inscripcions presencials al Carrer Nou, tindràs un preu especial de 8€ per la cursa de 10km i de 6€ per la cursa de 5km.

Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització o si per causa de mal temps s’hagués de posposar la cursa.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS CURSES DE 5 I 10KM

A partir del dilluns 11 d’octubre de 2021 a l’estand de l’organització situat al carrer Nou de Girona per a les curses de 5 i 10km.

  • dilluns 11, dimarts 12, dimecres 13 i dijous 14 d’octubre de 2021 de 17:00h a 20:00h.
  • divendres 15 i dissabte 16 d’octubre de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h.

Les inscripcions presencials al carrer nou es tancaran el dissabte 16 d’octubre a les 20:00h.

Al realitzar la inscripció presencial a l’estand de l’organització al Carrer Nou, ja s’entregarà tot el necessari per venir el diumenge a la cursa.

Per les inscripcions presencials de les curses Infantils i de la Milla, consulteu la informació a cada cursa.

INSCRIPCIONS ONLINE CURSES DE 5 I 10KM

Les inscripcions online estaran obertes fins el divendres 15 d’octubre a les 20:00h.

Recollida del dorsal

  • Els inscrits per internet a les curses de 10km i 5Km hauran de recollir el dorsal-xip a l’estand de les inscripcions, al mateix carrer Nou de Girona el dissabte 16 d’octubre de 10:00h a 14:00h i de 17:00 a 20:00h.
  • ATENCIÓ: Únicament els inscrits per internet però residents a fora de la comarca del Gironès podran recollir el dorsal-xip el mateix diumenge 17 d’octubre. Horari: a partir de les 08:00h pels 5Km i de les 08:30 pels 10Km, a la Plaça Josep Pla.
  • Per recollir el dorsal-xip de les inscripcions per internet, cal portar el DNI o passaport i el resguard de pagament. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona caldrà portar la fotocòpia del DNI de la persona inscrita.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS MILLA URBANA I CURSES INFANTILS

Les inscripcions presencials per les CURSES INFANTILS i per la MILLA URBANA començaran el dimarts 1 d’octubre a la botiga INTERSPORT AKILIA de Girona.

LES INSCRIPCIONS PRESENCIALS ES TANCARAN EL DISSABTE 17 D’OCTUBRE A LES 20:00H.

Podreu accedir a la botiga pel carrer Figuerola, 48 o bé pel carrer Riu Güell, 14.

Intersport Akilia

INSCRIPCIONS ONLINE MILLA URBANA I CURSES INFANTILS

Les inscripcions online estaran obertes fins el divendres 15 d’octubre a les 20:00h.

La inscripció és obligatòria per a totes les milles i per a les curses infantils. El preu és de 8€ per la MILLA i de 5€ per les curses infantils.

Només la Milla Urbana inclou el dorsal i el xip que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. El xip serà lliurat per l’organització i és d’un sol ús. Les curses infantils només disposaran de dorsal, i no hi haurà classificació.

Les inscripcions es poden fer presencialment a la botiga INTERSPORT AKILIA de Girona o online.

Pels participants menors d’edat, però amb un mínim de 11 anys, caldrà l’autorització del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’adult responsable (baixa’t l’autorització en PDF aquí). Els menors de 11 anys s’hauran d’apuntar a les curses infantils.

Queda totalment prohibit participar amb animals.

Per participar és obligatori l’ús del dorsal lliurat per la organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra.

Una vegada realitzada la inscripció, en cap cas es tornarà l’import de la mateixa. El fet de no retirar el dorsal i l’obsequi en els dies establerts significa la renúncia als mateixos.

La inscripció i la participació a la cursa implica l’acceptació de tot el reglament que podeu consultar aquí.

En funció de la quantitat de participants es podrà fer una cursa de nenes i nens per separat.

Els inscrits per internet a les curses infantils hauran de recollir el dorsal a la botiga Intersport AKILIA del c/Figuerola, 48 de Girona, a partir del DISSABTE 16 D’OCTUBRE DE 2021.

ATENCIÓ: Únicament els inscrits per internet però residents de fora de la comarca del Gironès podran venir a recollir el seu dorsal el mateix diumenge 17 d’octubre, dia de la cursa de 08:00h a 09:00h a la Plaça Josep Pla.

LES INSCRIPCIONS ONLINE ES TANCARAN EL DIVENDRES 15 D’OCTUBRE A LES 20:00H.

La comissió organitzadora es reservar el dret de modificar el circuit si per causes extremes fos necessari i de determinar si tindran lloc o no diferents sortides per a les nenes i els nens de cada cursa.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s