Inscripcions

La inscripció és obligatòria per totes les curses i es pot fer presencial o online.

Els preus per de l’edició d’aquest any són 13€ per la cursa de 10 km, 11€ per la de 5km i 8€ per la milla. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització o si per causa de mal temps s’hagués de posposar la cursa.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS

A partir del dilluns 15 d’octubre a l’estand de l’organització situat al carrer Nou de Girona per a les curses de 5, 10km i la Milla (categories a partir de 14 anys).

  • de dilluns 15 d’octubre a dijous 18 d’octubre de 17:00h a 20:00h.
  • divendres 19 i dissabte 20 d’octubre de 10:00h a 14:00h. i de 17:00h a 20:00h.

Les inscripcions a les curses infantils es fan a la botiga AKILIA (carrer Figuerola, 48 de Girona). Consulteu més detalls aquí.

Les inscripcions presencials al carrer nou es tancaran el dissabte 20 d’octubre a les 20:00h.

Al realitzar la inscripció presencial a l’estand de l’organització al Carrer Nou, ja s’entregarà tot el necessari per venir el diumenge a la cursa.

 

INSCRIPCIONS ONLINE

Les inscripcions online estaran obertes fins el divendres 19 d’octubre a les 20:00h.

Recollida del dorsal

  • Els inscrits per internet a les curses de 10km, 5km i Milla hauran de recollir el dorsal xip a l’estand de les inscripcions, al mateix carrer Nou de Girona el dissabte 20 d’octubre de 10:00h a 14:00h i de 17:00 a 20:00h.
  • Els inscrits per internet a les curses infantils hauran de recollir el dorsal a la botiga Intersport AKILIA del c/Figuerola,48 de Girona.  
  • ATENCIÓ: Únicament els inscrits per internet però residents a fora de la comarca del Gironès podran recollir el dorsal-xip el mateix diumenge 21 d’octubre. Horari: de 8:30  a 10:00h a la Plaça Josep Pla.
  • Per recollir el dorsal i el xip de les inscripcions per internet, cal portar el DNI o passaport i el resguard de pagament. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona caldrà portar la fotocòpia del DNI de la persona inscrita.

Llista d’inscrits online

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s