Inscripcions

La inscripció és obligatòria per totes les curses i es pot fer presencial o online.

Els preus per de l’edició d’aquest any són 13€ per la cursa de 10 km, 11€ per la de 5km i 8€ per la milla. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització o si per causa de mal temps s’hagués de posposar la cursa.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS

A partir del dijous 21 de novembre a l’estand de l’organització situat al carrer Nou de Girona per a les curses de 5 i 10km.

  • dijous 21 de novembre de 17:00h a 20:00h.
  • divendres 22 i dissabte 23 de novembre de 10:00h a 14:00h. i de 17:00h a 20:00h.

Les inscripcions a les curses infantils i a la Milla es fan a la botiga AKILIA (carrer Figuerola, 48 de Girona). Consulteu més detalls aquí.
Les inscripcions presencials al carrer nou es tancaran el dissabte 23 de novembre a les 20:00h.

Al realitzar la inscripció presencial a l’estand de l’organització al Carrer Nou, ja s’entregarà tot el necessari per venir el diumenge a la cursa.

INSCRIPCIONS ONLINE

Les inscripcions online estaran obertes fins el divendres 22 de novembre a les 20:00h.

Recollida del dorsal

  • Els inscrits per internet a les curses de 10km i 5Km hauran de recollir el dorsal xip a l’estand de les inscripcions, al mateix carrer Nou de Girona el dissabte 23 de novembre de 10:00h a 14:00h i de 17:00 a 20:00h.
  • Els inscrits per internet a les curses infantils i Milla Urbana hauran de recollir el dorsal a la botiga Intersport AKILIA del c/Figuerola,48 de Girona.
  • ATENCIÓ: Únicament els inscrits per internet però residents a fora de la comarca del Gironès podran recollir el dorsal-xip el mateix diumenge 23 de novembre. Horari: de 8:30 a 10:00h a la Plaça Josep Pla.
  • Per recollir el dorsal i el xip de les inscripcions per internet, cal portar el DNI o passaport i el resguard de pagament. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona caldrà portar la fotocòpia del DNI de la persona inscrita.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s