Cursa 10 km

La Cursa Popular del Carrer Nou us proposa un recorregut esplèndid de 10 quilòmetres que passa per els punts més emblemàtics de la ciutat de Girona!

RECORREGUT

Després de la sortida del Carrer Nou, la primera part transcorre per l’avinguda Jaume I segueix cap al parc de la Devesa al costat del riu Ter i poc després del quilòmetre 3 passem davant els edificis modernistes de Rafel Masó de “la Punxa” i la “Farinera Teixidor“. Tornant a l’avinguda Jaume I, passa davant les famoses cases del riu Onyar i passant per el carrer Santa Clara s’arriba al Pont de Pedra que correspon al quilòmetre 5. Després el recorregut segueix cap al Barri Vell, passant per la Plaça del Vi, carrer Ciutadans i Ballesteries fins a arribar a la Basílica de Sant Feliu i tot seguit a la pujada fins a la Catedral de Girona i la Casa de les Àligues i convent de Sant Domènec (el punt més alt del recorregut) i segueix el passeig fora muralla fins a la plaça de Catalunya i després d’un tram d’uns 2 quilòmetres pels carrers amples i plans de l’eixample, i acaba al quilòmetre 10 amb l’arribada al mateix Carrer Nou.

El recorregut NO estarà marcat però sí tancat al trànsit i amb cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

Els punts d’avituallament estaran situat aproximadament al quilòmetre 5 (pont de Pedra) i a l’arribada a la Plaça Josep Pla i al Pont de Pedra. Consulteu tots els serveis al corredor aquí.

Mapa del recorregut 10 Km

Tram Strava

https://www.strava.com/segments/8365859/embed

Perfil

perfil cursa carrer nou 10km

PREMISCursa Carrer Nou 10 km

 • 3 primers/eres de categoria general
 • primer/a de 15 a 35 anys
 • primer/a de 36 a 49 anys
 • primer/a de 50 a 59 anys
 • primer/a de 60 a 69 anys
 • primer/a de 70 a més anys
 • Trofeus honorífics: Especial Antoni Juliol. Participant més gran, en categoria masculina i femenina.

INSCRIPCIONS

 • El preu de la inscripció és de 13€ i inclou el dorsal i xip que lliurarà la organització.
 • Poden participar‐hi totes les persones a partir dels 15 anys (nascuts l’any 2005 o abans), de qualsevol sexe o nacionalitat. Els més joves de 15 anys es poden apuntar a la cursa de 5Km o a la Milla. Pels participants de 15, 16 i 17 anys, caldrà el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’ adult responsable. (baixa’t l’ autorització PDF a la secció Descàrregues).
 • Per participar és obligatori l’ús del dorsal i xip lliurat per la organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. (CAP ALTRE XIP SERVIRÀ). Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra. Més informació aquí.

SORTIDA i ARRIBADA

 • La sortida serà a les 11:00h al Carrer Nou de Girona.
 • La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 10 km. Cada calaix està identificat amb un color i el seu temps corresponent. A la sortida, cada calaix estarà degudament senyalitzat amb unes pancartes anunciadores del temps.
 • Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal i xip assignat. Recordem que el dorsal s’ ha de col·locar al pit de forma visible i el xip a la sabata.
 • El temps màxim per a acabar la cursa és de 1 hora i 20 min. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

Detall del recorregut

 • SORTIDA: Carrer Nou (11h00)

Av Jaume Primer -Pl Independència- Pg. de Canalejas – C. Jeroni Real de Fontclara- Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnisser (Pk1 al principi del carrer)- Pg. de Canalejas -Rotonda del Pont de Pedret – accés en direcció Pont de la Barca (en direcció contrària als cotxes) – Vial perimetral de la Devesa (PK2 a l’ alçada de la barrera d’entrada al mercat) – Auditori Palau de Congressos Rotonda de l’ Assemblea de Catalunya- Rotonda de Caterina Albert – C. Caterina Albert – Pl. Prudenci i Bertrana (PK3 a l’ alçada del pàrquing)– Pl. Miquel de Palol – C. Francesc Mestre Civil per la dreta – Trencar a mà esquerra al C. de Santa Eugènia – Pl. Marquès de Camps – Av. de Jaume I – (PK4 a l’ alçada del núm 9 de l’ Av Jaume I) – Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer, AL FINAL DEL CARRER, AGAFAR A MÀ DRETA– Pg. de Canalejas – Pl. Independència – C. Santa Clara TRENCAR A MÀ ESQUERRA per sobre del Pont de Pedra (PK5) – Pda. del Pont de Pedra – Pl. del Vi – C. Ciutadans – Pl. de l’Oli – C. Cort Reial – C. de les Ballesteries – C. Calderers – Pl. de St. Feliu – C. de la Barca (al principi del carrer, PK6) – C. Bellaire – Pda. del Rei Martí – Pl. de la Catedral – Pda. de la Catedral – Pl. dels Lledoners – C. Alemanys – Pl. de Sant Domènec – C. Ferreter i Mora – Pg. Fora Muralla (PK7 a davant del núm 15) – Pda. de les Pedreres – Pl. del General Marvà – Pl. de Catalunya (donem la volta a tota la plaça seguint el sentit dels cotxes) – Pg. del General Mendoza (al final del carrer, Pk8) – C. Rutlla – Girem a mà dreta Av Emili Grahit – Girem a mà dreta C. de Jaume Balmes – C. Joan Maragall (al principi del carrer, PK9) – Pl. de Catalunya (per l’ esquerra, vial est) – Pl. Catalunya (vial nord per sobre el riu) – Girem a mà esquerra Rambla Verdaguer – Pont de Pedra – ARRIBADA AL CARRER NOU.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

OBSEQUI

Es lliurarà una samarreta tècnica conmemorativa i un parell de mitjons a cada participant inscrit.