Cursa 10 km

La Cursa Popular del Carrer Nou us proposa un recorregut esplèndid de 10 quilòmetres que passa pels punts més emblemàtics de la ciutat de Girona!

RECORREGUT

 • Després de la sortida al Carrer Nou, (la primera part transcorre per l’avinguda Jaume I) seguim cap a la Plaça Independència, i abans d’arribar-hi passem pel quilòmetre 1, una mica més endavant les famoses cases del riu Onyar i passant pel carrer Santa Clara s’arriba al Pont de Pedra, tot seguit ens adreçem a la Plaça del Vi. Encarant el carrer Ciutadans, arribem a la Plaça de l’Oli, i entrant al carrer de la Força arribem al quilòmetre 2. Al final del carrer, arribem a la plaça de la catedral, i agafant a mà dreta, afrontem el tram més dur del recorregut. Un cop a dalt, travessem la Plaça Sant Domènec, baixem pel Passeig Fora Muralla, i al començament del carrer del Sol, arribem al quilòmetre 3. Continuem tot recte, fins a arribar al carrer Vista Alegre, a on girem a mà dreta, i agafem el carrer del Carme en direcció a la Plaça Catalunya, quilòmetre 4. Fem la volta a la plaça, i seguim per la plaça Pompeu Fabra, a on deixem l’edifici de la Generalitat a mà esquerra, en direcció a Jaume I. A Jaume I, girem a mà dreta, a on a l’alçada de l’Avinguda Sant Francesc trenquem en direcció a la Plaça Catalunya de nou, per agafar el trencant cap a la rambla, i a l’alçada del Pont de Pedra agafem en direcció al carrer Nou, a on hi haurà l’arribada, i el quilòmetre 5, a on continuarem en direcció a Jaume I, i tornarem a fer el mateix recorregut.

El recorregut estarà marcat i tancat al trànsit i amb cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

Hi haurà un punt d’avituallament al PK. 5, i un avituallament situat al final de la cursa, a l’arribada que estarà situat a la plaça Josep Pla i Casadevall. Consulteu tots els serveis al corredor aquí.

Mapa del recorregut 10 Km (2 voltes al circuit de 5Km)

Perfil

PREMISCursa Carrer Nou 10 km

 • 3 primers/eres de categoria general
 • Categoria 15/35 anys (1987-2007) – Primer/a
 • Categoria 36/49 anys (1973-1986) – Primer/a
 • Categoria 50/59 anys (1963-1972) – Primer/a
 • Categoria 60/69 anys (1953-1962) – Primer/a
 • Categoria 70 anys o més (1952 o abans) – Primer/a

INSCRIPCIONS

 • El preu de la inscripció és de 13€ (fins el 30/09/2022) i de 15€ a partir del 01/10/2022 i inclou el dorsal-xip que lliurarà la organització.
 • Poden participar‐hi totes les persones a partir dels 15 anys (nascuts l’any 2007 o abans), de qualsevol sexe o nacionalitat. Els més joves de 15 anys es poden apuntar a la cursa de 5Km o a la Milla. Pels participants de 15, 16 i 17 anys, caldrà el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’adult responsable. (baixa’t l’autorització PDF a la secció Descàrregues).
 • Per participar és obligatori l’ús del dorsal-xip lliurat per la organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. (CAP ALTRE XIP SERVIRÀ). Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra. Més informació aquí.

SORTIDA i ARRIBADA

 • La sortida serà a les 11:00h al Carrer Nou de Girona.
 • La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 10Km. Cada calaix està identificat amb un color i el seu temps corresponent. A la sortida, cada calaix estarà degudament senyalitzat amb unes pancartes anunciadores del temps i no es pot avançar fins que s’hagi passat la línia de sortida.
 • Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal-xip assignat. Recordem que el dorsal s’ha de col·locar al pit de forma visible.
 • El temps màxim per a acabar la cursa és de 1 hora i 20 min. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.
 • A la secció Descàrregues podeu obtenir el reglament complet de la cursa.

Detall del recorregut

 • SORTIDA: Carrer Nou (11h00) (2 voltes al circuit de 5Km)

SORTIDA des del C. Nou – Gran Via Jaume I – Av. Ramon Folch – Rot. Rellotge – C. Berenguer Carnisser – Pg. Josep Canalejas (PK. 1) – Pl. Independència – C. Sta. Clara – Pont de Pedra – Pda. Pont de Pedra – Pl. Del Vi – C. Ciutadans – Pl. De l’Oli – C. de la Força (PK. 2) – Pl. De la Catedral – Pl. Lledoners – C. Bellmirall – Pl. Sant Domènec – Pg. Fora Muralla – Pda. Pedreres – C. del Sol (PK. 3) – C. Isabel La Catòlica – C. Vista Alegre – C. del Carme – Pl. Catalunya vial est, nord i oest FER LA VOLTA A LA PLAÇA (PK. 4) – Pl. Pompeu Fabra – Pl. Hospital – Gran Via de Jaume I – C. de Sant Francesc – Pl. Catalunya – Pont de Pedra – Arribada C. Nou (PK. 5)SEGUIM per C. Nou – Gran Via Jaume I – Av. Ramon Folch – Rot. Rellotge – C. Berenguer Carnisser – Pg. Josep Canalejas (PK. 6) – Pl. Independència – C. Sta. Clara – Pont de Pedra – Pda. Pont de Pedra – Pl. Del Vi – C. Ciutadans – Pl. De l’Oli – C. de la Força (PK. 7) – Pl. De la Catedral – Pl. Lledoners – C. Bellmirall – Pl. Sant Domènec – Pg. Fora Muralla – Pda. Pedreres – C. del Sol (PK. 8) – C. Isabel La Catòlica – C. Vista Alegre – C. del Carme – Pl. Catalunya vial est, nord i oest FER LA VOLTA A LA PLAÇA (PK. 9) – Pl. Pompeu Fabra – Pl. Hospital – Gran Via de Jaume I – C. de Sant Francesc – Pl. Catalunya – Pont de Pedra – Arribada C. Nou (PK. 10)

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

OBSEQUI

Es lliurarà una samarreta tècnica commemorativa i una bossa de tela reutilitzable.