Cursa 10 km

La Cursa Popular del Carrer Nou us proposa un recorregut esplèndid de 10 quilòmetres que passa per els punts més emblemàtics de la ciutat de Girona!

RECORREGUT

 • Després de la sortida des del Carrer Nou, girar a l’Avinguda Jaume Primer, (la primera part transcorre per l’avinguda Jaume I) seguim cap al parc de la Devesa al costat del riu Ter i poc després del quilòmetre 3 passem davant els edificis modernistes de Rafel Masó de “la Punxa” i la “Farinera Teixidor“. Tornant a l’avinguda Jaume I, passa davant les famoses cases del riu Onyar i passant pel carrer Santa Clara s’arriba al Pont de Pedra, girant a la dreta entrem al Carrer Nou, que correspon al quilòmetre 5 i a on hi haurà situada l’arribada. Després el recorregut segueix cap al Barri Vell, passant per la Plaça del Vi, carrer Ciutadans i Ballesteries fins a arribar a la Basílica de Sant Feliu i tot seguit a la pujada fins a la Catedral de Girona i la Casa de les Àligues i convent de Sant Domènec (el punt més alt del recorregut) i segueix el passeig fora muralla fins a la plaça de Catalunya i després d’un tram d’uns 2 quilòmetres pels carrers amples i plans de l’eixample, i acaba al quilòmetre 10 amb l’arribada al mateix Carrer Nou.

El recorregut estarà marcat i tancat al trànsit i amb cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

Hi haurà un únic punt d’avituallament, situat al final de la cursa, a l’arribada i que funcionarà en forma d’autoservei. Consulteu tots els serveis al corredor aquí.

Mapa del recorregut 10 Km

Tram Strava

https://www.strava.com/segments/8365859/embed

Perfil

perfil cursa carrer nou 10km

PREMISCursa Carrer Nou 10 km

 • 3 primers/eres de categoria general
 • Categoria 15/35 anys (1987-2007) – Primer/a
 • Categoria 36/49 anys (1973-1986) – Primer/a
 • Categoria 50/59 anys (1963-1972) – Primer/a
 • Categoria 60/69 anys (1953-1962) – Primer/a
 • Categoria 70 anys o més (1952 o abans) – Primer/a

INSCRIPCIONS

 • El preu de la inscripció és de 13€ (fins el 30/09/2022) i de 15€ a partir del 01/10/2022 i inclou el dorsal-xip que lliurarà la organització.
 • Poden participar‐hi totes les persones a partir dels 15 anys (nascuts l’any 2007 o abans), de qualsevol sexe o nacionalitat. Els més joves de 15 anys es poden apuntar a la cursa de 5Km o a la Milla. Pels participants de 15, 16 i 17 anys, caldrà el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’adult responsable. (baixa’t l’autorització PDF a la secció Descàrregues).
 • Per participar és obligatori l’ús del dorsal-xip lliurat per la organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. (CAP ALTRE XIP SERVIRÀ). Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra. Més informació aquí.

SORTIDA i ARRIBADA

 • La sortida serà a les 11:00h al Carrer Nou de Girona.
 • La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 10Km. Cada calaix està identificat amb un color i el seu temps corresponent. A la sortida, cada calaix estarà degudament senyalitzat amb unes pancartes anunciadores del temps i no es pot avançar fins que s’hagi passat la línia de sortida.
 • Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal-xip assignat. Recordem que el dorsal s’ha de col·locar al pit de forma visible.
 • El temps màxim per a acabar la cursa és de 1 hora i 20 min. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.
 • A la secció Descàrregues podeu obtenir el reglament complet de la cursa.

Detall del recorregut

 • SORTIDA: Carrer Nou (11h00)

Carrer Nou – Av Jaume Primer -Pl Independència- Pg. de Canalejas – C. Jeroni Real de Fontclara- Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnisser (Pk1 al principi del carrer)- Pg. de Canalejas -Rotonda del Pont de Pedret – accés en direcció Pont de la Barca (en direcció contrària als cotxes) – Vial perimetral de la Devesa (PK2 a l’ alçada de la barrera d’entrada al mercat) – Auditori Palau de Congressos Rotonda de l’ Assemblea de Catalunya- Rotonda de Caterina Albert – C. Caterina Albert – Pl. Prudenci i Bertrana (PK3 a l’ alçada del pàrquing)– Pl. Miquel de Palol – C. Francesc Mestre Civil per la dreta – Trencar a mà esquerra al C. de Santa Eugènia – Pl. Marquès de Camps – Av. de Jaume I – (PK4 a l’ alçada del núm 9 de l’ Av Jaume I) – Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer, AL FINAL DEL CARRER, AGAFAR A MÀ DRETA– Pg. de Canalejas – Pl. Independència – C. Santa Clara TRENCAR A MÀ ESQUERRA per sobre del Pont de Pedra (PK5) – Pda. del Pont de Pedra – Pl. del Vi – C. Ciutadans – Pl. de l’Oli – C. Cort Reial – C. de les Ballesteries – C. Calderers – Pl. de St. Feliu – C. de la Barca (al principi del carrer, PK6) – C. Bellaire – Pda. del Rei Martí – Pl. de la Catedral – Pda. de la Catedral – Pl. dels Lledoners – C. Alemanys – Pl. de Sant Domènec – C. Ferreter i Mora – Pg. Fora Muralla (PK7 a davant del núm 15) – Pda. de les Pedreres – Pl. del General Marvà – Pl. de Catalunya (donem la volta a tota la plaça seguint el sentit dels cotxes) – Pg. del General Mendoza (al final del carrer, Pk8) – C. Rutlla – Girem a mà dreta Av Emili Grahit – Girem a mà dreta C. de Jaume Balmes – C. Joan Maragall (al principi del carrer, PK9) – Pl. de Catalunya (per l’ esquerra, vial est) – Pl. Catalunya (vial nord per sobre el riu) – Girem a mà esquerra Rambla Verdaguer – Pont de Pedra – ARRIBADA AL CARRER NOU.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

OBSEQUI

Es lliurarà una samarreta tècnica commemorativa i una bossa de tela reutilitzable.