Cursa 10 km

La Cursa Popular del Carrer Nou us proposa un recorregut esplèndid de 10 quilòmetres que passa per els punts més emblemàtics de la ciutat de Girona!

RECORREGUT

Després de la sortida del Carrer Nou, la primera part transcorre per l’avinguda Jaume I segueix cap al parc de la Devesa al costat del riu Ter i poc després del quilòmetre 3 passem davant els edificis modernistes de Rafel Masó de “la Punxa” i la “Farinera Teixidor“. Tornant a l’avinguda Jaume I, passa davant les famoses cases del riu Onyar i passant per el carrer Santa Clara s’arriba al Pont de Pedra que correspon al quilòmetre 5. Després el recorregut segueix cap al Barri Vell, passant per la Plaça del Vi, carrer Ciutadans i Ballesteries fins a arribar a la Basílica de Sant Feliu i tot seguit a la pujada fins a la Catedral de Girona i la Casa de les Àligues i convent de Sant Domènec (el punt més alt del recorregut) i segueix el passeig fora muralla fins a la plaça de Catalunya i després d’un tram d’uns 2 quilòmetres pels carrers amples i plans de l’eixample, i acaba al quilòmetre 10 amb l’arribada al mateix Carrer Nou.

El recorregut NO estarà marcat però sí tancat al trànsit i amb cada quilòmetre especificat. És responsabilitat del corredor conèixer el traçat, consultar aquest web o el mapa a la taula d’inscripcions.

Els punts d’avituallament estaran situat aproximadament al quilòmetre 5 (pont de Pedra) i a l’arribada a la Plaça Josep Pla. Consulteu tots els serveis al corredor aquí.

Mapa del recorregut 10 Km

Descarrega’t el Track GPS aquí

Tram Strava

https://www.strava.com/segments/8365859/embed

Perfil

perfil cursa carrer nou 10km

PREMISCursa Carrer Nou 10 km

 • 3 primers/eres de categoria general
 • 3 primers/eres de 15 a 35 anys
 • 3 primers/eres de 36 a 49 anys
 • 3 primers/eres de 50 a 59 anys
 • 3 primers/eres de 60 a 69 anys
 • 3 primers/eres de 70 a més anys
 • Trofeus honorífics: Especial Antoni Juliol. Participant més gran.
 • Cursa d’empresa: premis al primer equip masculí, femení i mixte.

INSCRIPCIONS

 • El preu de la inscripció és de 13€ i inclou el dorsal-xip que lliurarà la organització.
 • Poden participar‐hi totes les persones a partir dels 15 anys (nascuts l’any 2004 o abans), de qualsevol sexe o nacionalitat. Els més joves de 15 anys es poden apuntar a la cursa de 5km o a la Milla. Pels participants de 15, 16 i 17 anys, caldrà el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de fer la inscripció, adjuntant fotocòpia del carnet d’identitat de l’adult pels que no vinguin acompanyats de l’ adult responsable. (baixa’t l’ autorització PDF a la secció Descàrregues).
 • Per participar és obligatori l’ús del dorsal-xip lliurat per la organització que permet tenir accés a la informació del temps realitzat. L’ÚNIC XIP VÀLID SERÀ EL XIP E.O.S. (CAP ALTRE XIP SERVIRÀ). Els dorsals són diferents per a totes les curses i intransferibles de l’una a l’altra. Més informació aquí.

SORTIDA i ARRIBADA

 • La sortida serà a les 11:00h al Carrer Nou de Girona.
 • La sortida està dissenyada per calaixos en funció de la marca acreditada en 10 km. Cada calaix està identificat amb un color i el seu temps corresponent. A cadascun d’ells només podran accedir-hi els corredors i corredores que tinguin el distintiu de color de cada calaix que es donarà al moment de retirar el dorsal. A la sortida, cada calaix estarà degudament senyalitzat amb unes pancartes anunciadores del temps.
 • Quedaran classificats solament aquells corredors que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal xip assignat. Recordem que el dorsal xip s’ ha de col·locar al pit de forma visible. Més informació sobre el dorsal-xip aquí.
 • El temps màxim per a acabar la cursa és de 1 hora i 20 min. Els participants que facin la cursa caminant, un cop els avancin els cotxes de tancament de cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

Detall del recorregut

SORTIDA: Carrer Nou. Av J Primer – Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer i al final de carrer agafar a mà esquerra Pg. de Canalejas, per sota la via del tren a la primera volta– Rotonda del Pont de Pedret (Pk1 al final de la rotonda) – accés en direcció Pont de la Barca (en direcció contrària) – Vial perimetral de la Devesa en direcció l’ Auditori Palau de Congressos – abans d’ arribar a l’ Auditori Palau de Congressos fem un gir de 180º: a l’ esquerra – entrada al tram sense esfaltar: vial de la Devesa en direcció tir olímpic (PK2)– al cap de uns 200m agafem a mà dreta un passeig molt ampla: el Pg. de la Devesa – Al final del passeig agafem a mà dreta, incorporació a l’ asfalt en direcció Rotonda de Caterina Albert – C. Caterina Albert – Pl. Prudenci i Bertrana(Pk3) – Pl. Miquel de Palol – C. Francesc Mestre Civil – Trencar a mà esquerra al C. de Santa Eugènia (per carril esquerra segons el sentit de la marxa i en direcció contrària) – Pl. Marquès de Camps – Av. de Jaume I /cantonada Carrer Nou- (Pk4 a l’ alçada del Carrer Eiximenis) – Tornem a agfar l’ Av. de Ramon Folch – C. Berenguer Carnicer , al final del carrer agafar a mà dreta a la segona volta – Pg. de Canalejas – Pl. Independència – C. Santa Clara – (Pk5 a l’ alçada del pont de pedra) – trencar a mà esquerra per sobre del Pont de Pedra – Pda. del Pont de Pedra – Pl. del Vi – C. Ciutadans – Pl. de l’Oli – C. Cort Reial, C. de les Ballesteries – C. Calderers – Pl. de St. Feliu – C. de la Barca (al final del carrer, Pk6)– C. Bellaire – Pda. del Rei Martí – Pl. de la Catedral – Pda. de la Catedral – Pl. dels Lledoners – C. Alemanys – Pl. de Sant Domènec – C. Ferreter i Mora – Pg. de Fora Muralla (a davant del núm 15, Pk7) – Pda. de les Pedreres – Pl. del General Marvà – Pl. de Catalunya (donem la volta a tota la plaça) – Pg. del General Mendoza (al final del carrer, Pk8) – C. Rutlla – Av Emili Grahit – C. de Jaume Balmes – C. Joan Maragall (al principi del carrer, Pk9) – Pl. de Catalunya (vial est) – Pl. Catalunya (vial nord) – Rambla Verdaguer – Pont de Pedra – ARRIBADA AL CARRER NOU PER LA CURSA DE 10KM.

La Comissió Organitzadora es reserva el dret de modificar el circuit.

OBSEQUI

Es lliurarà una samarreta tècnica conmemorativa i un parell de mitjons a cada participant inscrit.